Wie zijn wij?

Wie is camperbouwer.be?

Wij zijn Mieke en Matthias. Vanlife enthousiastelingen en doe-het-zelvers in hart en nieren. Na het ombouwen van verschillende bestelwagens wilden we onze ervaringen en kennis delen met de vanlife community.

In 2022 ontstond camperbouwer.be. De referentie blog voor doe-het-zelf camperbouwers in België. Op deze blog vind je alles over hoe je zelf een bestelwagen ombouwt tot camper.

Als fervente reizigers delen wij graag onze routes. Zo reisden wij 13 maanden full-time en bezochten we 14 landen waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, Chili, Bolivië, Peru en Colombia. 

We beseften al snel dat het reizen met een camper onze favoriete ontspanning is. Wij trekken bijna wekelijks op pad met onze zelfbouwcamper en doen niets liever dan roadtrips maken naar Ijsland, Noorwegen of Spanje.

Met ons huis op wielen willen we de volledige wereld ontdekken.

Lijkt deze ervaring van ultieme vrijheid jou ook wat?

Werk met ons

Als ervaren reizigers, camper ombouwers en digital content creators werken wij graag samen met bedrijven binnen de outdoor, vanlife en reissector.

Heb je een idee voor een samenwerking dan denken wij graag mee!

Mieke en Matthias camperbouwer over ons profielfoto
Play Video about ontdek het interieur van onze camper

Onze recentste camper ombouw

Ontdek hier onze camper

Massimo is een Fiat Ducato L3H2 omgebouwd in 2022. De bestelwagen is voorzien van alle kampeer comfort: zonnepanelen, opladen via rijden, stromend water, diesel kachel, koelkast, … 

Onze nieuwste blogs

Hieronder vind je onze recentste blog posts over camper ombouw en roadtrips met je eigen zelfbouw camper.